Weboldal karbantartás

Weboldal karbantartás szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk akik szeretnék nagyon költséghatékonyan biztonságban tudni weboldalukat és/vagy nem bajlódni az apróbb módosításokkal (új termékek, telefonszám vagy alkalmazott változás, stb.).

Honlap karbantartás alatt két dologról beszélhetünk:

  1. A mai dinamikus weboldal motorok (pl. joomla, wordpress) valójában programok. Olyan programok amik többnyire egyszerre futnak a kiszolgáló szerveren és a látogató számítógépén. Végeredményként pedig megjelenítik azt a tartalmat amit Ön mutatni szeretne. Ezek a programok pedig változnak, javulnak, biztonságosabbak lesznek a támadókkal szemben, tehát frissíteni kell őket. A program frissítés a weboldal karbantartás egyik fele.
  2. A másik a tartalom napra készen tartása. Megjelenik egy új termék vagy módosul a régi, szükséges a termék fotóját és annak leírását frissíteni. Ugyan ez a helyzet egy email cím változáskor, az árlista frissítésekor, stb.

 

Honlap karbantartás szolgáltatásunk alatt tehát egyrészt kérheti, hogy valamennyi frissítést a Web-Consul végezzen el de akár megrendelheti csak program frissítést is. Utóbbi esetben vagy Ön frissíti a honlap tartalmát (amit könnyen megtehet ha igénybe vette honlap oktatás szolgáltatásunkat) vagy az annyira statikus, hogy nincs szükség változtatásra.

Ezen szolgáltatásunkat nem csak a tőlünk megrendelt honlapokhoz kínáljuk, más programozó által készített weboldalak frissítésében, karban tartásában is segítünk.

Weboldal karbantartás szolgáltatásunkat átalánydíjas rendszerben szoktunk nyújtani, a legegyszerűbb esetben évi 12.000,- Ft-tól (ÁFA nélkül).

Amennyiben kérdése van lépjen kapcsolatba velünk.