Honlap oktatás

Mi az a honlap oktatás?

A Web-Consul stratégiája szerint nálunk olyan weboldal készítés zajlik ami alapvető informatikai jártassággal (pl. egy szövegszerkesztő használatával) is megérthető. Olyan adminisztrációs felületet biztosítunk az elkészült honlaphoz ami átlátható, érthető és módosítható a megrendelő által is. Nem a html programozást tanítjuk meg és a hosszú évek munkájával megszerzett unikális kereső optimalizálási tapasztalatunkat sem fogjuk átadni. De megtanítjuk hogy módosítsa általunk elkészített weboldalát, hogyan töltsön fel friss termékfotókat vagy cserélje le a megírt szöveget. Megmutatjuk a honlap frissítés minden lépését.

Miért van erre szükség?

Tapasztalatunk szerint a cégüket sajátjuknak érző vezetők, tulajdonosok szeretnek mindent érteni és átlátni ami a vállalkozással kapcsolatos. Sőt szívesen bíbelődnek a cég arculatának alapját képező honlapjuk csinosításával. Ezért úgy fejlesztettük ki az egész rendszert, hogy az könnyen átadható, megtanulható legyen.

Miért jó ez Önnek?

  1. Egy percet sem kell várnia ha bármilyen módosítást szeretne honlapján
  2. Egy forintot nem kell fizetnie a módosításért

 

És miért jó ez nekünk?

Mert mi nem abból élünk, hogy elkészítünk egy darab honlapot. Hanem abból, hogy a Vásárlóink elégedettek és ajánlanak minket másoknak akiknek újabb honlapot készítünk, vagyis holnap is lesz munkánk. Megrendelőink közül pedig sokan nagy érdeklődéssel figyelték a kisebb változtatásokat, érdeklődtek az adminisztrációs felület működése iránt. Így elkezdtük megtanítani a honlap szerkesztés alapvető lépéseit minek eredményeképpen mára hatékony honlap oktatás tematikánk van ami alapvető számítógépes jártassággal is elsajátítható.

Ha Ön nem szeretne ezzel foglalkozni vagy sajnálja rá az időt természetesen továbbra is elérhető kedvező átalánydíjas weboldal karbantartás szolgáltatásunk.

Kérdés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.